Loopbaanbegeleiding

Tijdens het loopbaantraject gidsen wij je in vier stappen van loopbaan naar droombaan.

Wij begeleiden je in een grondig zelfonderzoek en ontdekken samen met jou waar je goed in bent.  Wij bekijken waar jouw passies en interesses liggen, hoe je jouw ervaringen en jouw energie hebt ingezet en hoe je dit optimaler kan realiseren.

Wij ondersteunen je op basis van wat je als belangrijk in het leven beschouwt, om gezonde loopbaankeuzes te maken en om een concreet actieplan uit te werken.

Dit alles resulteert zowel in een innerlijk kompas als in een persoonlijk jobkompas.

Testimonials:

In 2018 heb ik loopbaanbegeleiding gevolgd bij Edgard.  Ondanks dat het heel professioneel is, is het heel gemoedelijk en voel je je onmiddellijk op je gemak bij Edgard.
Bij deze begeleiding gaat het op de eerste plaats om je talenten en krachten te (her)ontdekken en vanuit “dit weten” wordt er dan gekeken van waar en hoe je je talenten het beste in kunt inzetten, in welk beroep.
Je begrijpt dat als je je werk kunt doen, afgesteld op je talenten, vanuit kracht, het niet aanvoelt als werk maar als een ontplooiing van jezelf.  Dit komt jezelf maar zeker ook het bedrijf waar je voor werkt ten goede !!
Vanuit mijn ervaring kan ik zeggen dat de begeleiding de opening is om van “hard” werken “hart” werken te maken en wie zegt daar nu nee tegen.

Martine Nelen